Paprikový salát s vejci a majonézou

27 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
737 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
  • 2
    Omyté papriky vložíme do vařící osolené vody, 2 minuty povaříme, vyjmeme a necháme okapat. Zbavíme je semen a nakrájíme na tenké proužky.
  • 3
    Připravené papriky urovnáme do středu mísy, obložíme omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a přelijeme majonézou smíchanou s jogurtem, cukrem a citronovou šťávou.
  • 4
    Nakonec salát ozdobíme dílky natvrdo uvařených vajec a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.