Papriky pečené na grilu

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
65 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
20 mg
Vápník
8 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky grilujeme vcelku na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím 10min, dokud nebude slupka úplně spálená. Pravidelně obracíme.
  • 2
    Poté je vložíme do nádoby, zakryjeme a necháme 5-10min odpočinout.
  • 3
    Oloupeme slupky, odstraníme semínka a stopky a nakrájíme je na proužky.
  • 4
    Namočíme do oleje a octa, ochutíme solí a pepřem a podáváme teplé nebo při pokojové teplotě.
  • 5
    Vhodné jako příloha např. ke grilovanému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.