Papriky pečené na grilu
20 min.
Ingredience
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1lžíceOcet Sherry
- 3lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
65 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
20 mg
Vápník
8 mg
Postup přípravy
- 1Papriky grilujeme vcelku na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím 10min, dokud nebude slupka úplně spálená. Pravidelně obracíme.
- 2Poté je vložíme do nádoby, zakryjeme a necháme 5-10min odpočinout.
- 3Oloupeme slupky, odstraníme semínka a stopky a nakrájíme je na proužky.
- 4Namočíme do oleje a octa, ochutíme solí a pepřem a podáváme teplé nebo při pokojové teplotě.
- 5Vhodné jako příloha např. ke grilovanému masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.