Papriky plněné brynzou s cibulí
25 min.
Ingredience
- 80gramůCibule
- 4kusyPaprika zelená
- 200gramůSýr Brynza
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl
- 2kusyRajčata
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
22 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Papriky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme semínek.
- 2Brynzu prolisujeme a smícháme s utřeným máslem. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, mletou papriku a sůl. Vše dobře promícháme.
- 3Ochucenou brynzou naplníme půlky paprik, posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytých rajčat.
- 4Podáváme s chlebem nebo s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.