Papriky plněné brynzou s cibulí

25 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
22 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme semínek.
  • 2
    Brynzu prolisujeme a smícháme s utřeným máslem. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, mletou papriku a sůl. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Ochucenou brynzou naplníme půlky paprik, posypeme nasekanou petrželkou a ozdobíme dílky omytých rajčat.
  • 4
    Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.