Papriky plněné solenou treskou

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
25 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
50 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Solenou sušenou tresku máčíme nejméně 12 hodin a vodu přitom několikrát vyměníme.
  • 2
    Tresku necháme okapat a rozebereme na kousky. Papriky dáme okapat na síto. Česnek oloupeme a nasekáme. Tresku asi 10 minut dusíme na 3 lžících rozehřátého oleje s polovinou česneku a 3 lžícemi sekané petrželky. Přimícháme trochu nálevu z paprik.
  • 3
    Papriky naplníme a opečeme na zbývajícím oleji se zbývajícím česnekem. Posypeme petrželkou a podáváme

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.