Pařížské hovězí řízečky

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
51 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
596 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí roštěnec omyjeme, očistíme, osušíme a nakrájíme na menší řízečky. Do masa postupně vetřeme sůl, bílý pepř, worcester a necháme 30 minut odležet v chladničce.
  • 2
    V misce rozšleháme vejce, na další talíř nasypeme hladkou mouku. Řízečky obalujeme nejprve v mouce a poté ve vajíčku.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej a řízečky na něm smažíme. Poté je vyjmeme a na papírové utěrce necháme okapat.
  • 4
    Limetku omyjeme a nakrájíme na kolečka.
  • 5
    Řízečky servírujeme na připravené talíře, zdobíme plátky limetky a najemno nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.