Pařížské řezy ze svíčkové
20 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí svíčková
- 2lžíceOlej rostlinný
- 300gramůChřest sterilovaný
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
4 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
1 g
Cukr
795 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a odblaněné maso nakrájíme na 8 řezů, jemně je naklepeme, osolíme a opepříme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji tak, aby uvnitř zůstalo růžové.
- 2Řezy upravíme na nahřáté talíře a ozdobíme ohřátým, okapaným chřestem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.