Pařížský hovězí salát

28 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
9 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme během 8 minut natvrdo, oloupeme je a také pokrájíme na kostičky. Stejně tak vařené brambory. Vařené hovězí maso nakrájíme na nudličky, smícháme s kostičkami brambor, rajčat a vajíček.
  • 2
    Ocet naředíme vodou, přisypeme cukr, špetku soli a pepře, přidáme lžíci pikantní hořčice, promícháme a vzniklou zálivkou zalijeme salát.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.