Pařížský hovězí salát
28 min.
Ingredience
- zálivka
- 1lžíceHořčice kremžská
- 150mililitrůVoda pitná
- 70mililitrůOcet vinný
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 12gramůCukr moučkový
- 160gramůHovězí maso vařené
- 4kusyRajčata
- 4kusyVejce slepičí
- 4kusyBrambory vařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
9 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme během 8 minut natvrdo, oloupeme je a také pokrájíme na kostičky. Stejně tak vařené brambory. Vařené hovězí maso nakrájíme na nudličky, smícháme s kostičkami brambor, rajčat a vajíček.
- 2Ocet naředíme vodou, přisypeme cukr, špetku soli a pepře, přidáme lžíci pikantní hořčice, promícháme a vzniklou zálivkou zalijeme salát.
- 3Salát podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.