Pařížský sekaný řízek

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
938 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
89 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
67 mg
Cukr
183 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemli nakrájíme na plátky, pokropíme mlékem a necháme vsáknout. Po chvíli ji rozmělníme, přidáme mleté maso, bílek, pepř a sůl. Vypracujeme vláčné těsto.
  • 2
    Z těsta utvoříme 8 tenkých řízků. Namáčíme je v těstíčku připraveném z vejce, 1dl mléka, 1 lžíce oleje, mouky a soli. Řízky ihned vkládáme do rozehřátého oleje a smažíme po obou stranách dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.