Parmezánová polévka s petrželkovým pestem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
795 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
50 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Petrželku, olej a parmezán dohladka rozmixujeme a dáme do servírovací misky.
  • 2
    Na rozpáleném másle osmažíme cibuli nadrobno a nasekaný česnek, přidáme brambory nakrájené na malé kostičky, zalijeme vývarem a 15 minut povaříme.
  • 3
    V misce rozmixujeme ručním mixérem mléko s parmezánem a přilijeme k bramborám, necháme 5 minut povařit. Podáváme s petrželkovým pestem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.