Parmice nachová na fenyklu
40 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyRajčata
- 1lžícePastis
- 2lžíceOlej olivový
- 2kusyFenykl sladký - hlíza
- 1lžičkaSůl
- 1kilogramParmice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Fenykl nakrájíme podélně na tenké nudličky, rajčata omyjeme a rozkrojíme na kolečka. Společně orestujeme cca 15min na rozpáleném oleji. Poté přidáme pastis, ochutíme solí a šťávu necháme zredukovat.
- 2Očištěné, vykuchané ryby naplníme zeleninovou směsí, položíme na čtverce pečicího papíru, ochutíme solí, pepřem a uzavřeme do balíčku.
- 3Pečeme v troubě předehřáté na 180C cca 10min, ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.