Parmice nachová na fenyklu

40 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fenykl nakrájíme podélně na tenké nudličky, rajčata omyjeme a rozkrojíme na kolečka. Společně orestujeme cca 15min na rozpáleném oleji. Poté přidáme pastis, ochutíme solí a šťávu necháme zredukovat.
  • 2
    Očištěné, vykuchané ryby naplníme zeleninovou směsí, položíme na čtverce pečicího papíru, ochutíme solí, pepřem a uzavřeme do balíčku.
  • 3
    Pečeme v troubě předehřáté na 180C cca 10min, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.