Parmice nachová na grilu

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
616 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
30 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Parmici zbavíme šupin, osolíme, opepříme a pomažeme olejem. Na hřbetě ji nařízneme od hlavy až k ocasu a dáme na gril. Grilujeme zprudka a občas rybu obracíme.
  • 2
    V trošce oleje rozpustíme grilovací koření na ryby a mašlovačkou rybu při grilování potíráme. Podáváme s kousky bílého chleba, který na stejném grilu také opečeme.
  • 3
    Na talíři podáváme s rybí omáčkou, ozdobíme posekanou petrželkou a plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.