Parmice nachová na grilu
25 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 40mililitrůOlej olivový
- 5gramůKoření grilovací
- 5gramůCitrony
- 5gramůPetržel kudrnka
- 400gramůParmice
- 2krajíceChléb pšeničný (bílý)
- 1šálekOmáčka rybí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
616 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
30 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Parmici zbavíme šupin, osolíme, opepříme a pomažeme olejem. Na hřbetě ji nařízneme od hlavy až k ocasu a dáme na gril. Grilujeme zprudka a občas rybu obracíme.
- 2V trošce oleje rozpustíme grilovací koření na ryby a mašlovačkou rybu při grilování potíráme. Podáváme s kousky bílého chleba, který na stejném grilu také opečeme.
- 3Na talíři podáváme s rybí omáčkou, ozdobíme posekanou petrželkou a plátkem citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.