Parmice nachová nadívaná
50 min.
Ingredience
- 1000gramůParmice
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 10gramůTymián čerstvý
- 15gramůBazalka
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 150gramůSýr kozí
- 25mililitrůOlej olivový extra panenský
- 160gramůChléb pšeničný (bílý)
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
25 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ryby očistíme od šupin, vykucháme a omyjeme. Ryby potřeme citronovou šťávou i zevnitř a osolíme. Bazalku s tymiánem posekáme nadrobno, přidáme kozí sýr, olej, pepř a důkladně promícháme. Sýrovou směsí naplníme vnitřky ryb, uzavřeme a zpevníme párátky. Ryby položíme na středně rozpálený gril a grilujeme, potíráme rozpuštěným máslem a občas obracíme.
- 2Ugrilované ryby servírujeme s bílým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.