Parmice nachová nadívaná

50 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
25 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby očistíme od šupin, vykucháme a omyjeme. Ryby potřeme citronovou šťávou i zevnitř a osolíme. Bazalku s tymiánem posekáme nadrobno, přidáme kozí sýr, olej, pepř a důkladně promícháme. Sýrovou směsí naplníme vnitřky ryb, uzavřeme a zpevníme párátky. Ryby položíme na středně rozpálený gril a grilujeme, potíráme rozpuštěným máslem a občas obracíme.
  • 2
    Ugrilované ryby servírujeme s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.