Parmice opečená s citronem
20 min.

Ingredience
- 1,2kilogramyParmice
- 5špetekSůl
- 5špetekPepř černý mletý
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 4kusyCitrony
- 125mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
43 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Vápník
185 mg
Postup přípravy
- 1Opláchneme ryby a osušíme je. Osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce. Předehřejeme troubu na 150 °C.
- 2Připravíme velkou a hlubokou pánev. Vlijeme do ní olej, rozehřejeme ho. Polovinu množství ryb vložíme na olej a z každé strany tři minuty opékáme. Potom je vyndáme a vložíme do trouby dopéct. Opečeme zbývající část ryb. Potom ryby hned servírujeme s pokrájenými plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.