Parmice v papilotě plněné tapenádou
20 min.
Ingredience
- 30gramůTapenáda se zelenými olivami
- 1decilitrOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1kilogramParmice
- 500gramůListové těsto
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1061 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
72 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
2 g
Vápník
119 mg
Postup přípravy
- 1Parmice zbavte šupin, odkrojte hlavu a vykuchejte.
- 2Vytvořte filety a odstraňte z nich kosti.
- 3Filety opláchněte, vysušte a vložte do chladu.
- 4Rozválené těsto potřete olejem, položte na něj jeden filet, osolte a opepřete a pomažte lžičkou tapenády. Přiložte druhou filetu a rybu těstem zabalte. Oba konce zavažte provázkem, vznikne vám velký bonbon.
- 5Pečte v rozpálené troubě na 200°C 5 min., doba pečení ovšem záleží na velikosti ryby.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.