Parmice v páře

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do ryby uděláme zářezy a zevnitř i zvenku potřeme solí, olejem a sójovou omáčkou. Přikryjeme ji a necháme 30 minut odpočívat.
  • 2
    Na pečící papír rozložíme jarní cibulku, mrkev a zázvor, navrch položíme rybu, posypeme ji zbytkem zeleniny a zázvorem. Papír lehce zabalíme a rybu položíme na bambusový pařák ve woku, který podlijeme vodou. Zakryjeme jej poklicí.
  • 3
    Rybu podusíme 20 minut v páře, dokud není maso hotové. Do menšího hrnce nalijeme sezamový olej a zahřejeme jej. Parmici s ním pokapeme a ozdobíme ji koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.