Parmice v páře
30 min.
Ingredience
- 600gramůParmice
- 5gramůSůl
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceOmáčka sójová
- 60gramůMrkev kořen
- 120gramůCibulka jarní
- 15gramůZázvor celý
- 1lžíceOlej sezamový
- 15gramůKoriandr čerstvý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do ryby uděláme zářezy a zevnitř i zvenku potřeme solí, olejem a sójovou omáčkou. Přikryjeme ji a necháme 30 minut odpočívat.
- 2Na pečící papír rozložíme jarní cibulku, mrkev a zázvor, navrch položíme rybu, posypeme ji zbytkem zeleniny a zázvorem. Papír lehce zabalíme a rybu položíme na bambusový pařák ve woku, který podlijeme vodou. Zakryjeme jej poklicí.
- 3Rybu podusíme 20 minut v páře, dokud není maso hotové. Do menšího hrnce nalijeme sezamový olej a zahřejeme jej. Parmici s ním pokapeme a ozdobíme ji koriandrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.