Parmská omáčka

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
6 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
40 mg
Cukr
526 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku nasekáme a na rozpáleném oleji necháme zesklovatět. Přidáme na nudličky nakrájenou šunku a podusíme.
  • 2
    Poté přilijeme vývar a víno a zvolna asi 20min provaříme. Přimícháme nasekanou bazalku a rozdrobený sýr, zahustíme hnědou omáčkou, ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Omáčka je vhodná k zelenině, zejména ke kapustě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.