Parmská šunka s ovocem

15 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpůlíme podélně meloun a lžičkou z něj odstraníme semínka. Z každé poloviny vytvoříme 8 kousků ve tvaru měsíce, ze kterých odstraníme kůru.
  • 2
    Fíky neloupeme, pouze z nich odstraníme stopky. Postavíme je špičkou dolů a rozřízneme do tvaru kříže tak, abychom je zcela nerozkrojili. Jednotlivé části musí držet pohromadě.
  • 3
    Každý talíř ozdobíme třemi plátky šunky, ke kterým přidáme připravený meloun a fíky. Pokrm pokapeme olivovým olejem, posypeme špetkou pepře a nazdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.