Parmské králičí řízky

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
743 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
63 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
735 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté králičí maso nakrájíme na řízky a jemně naklepeme. Maso osolíme, obalíme v hladké mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem,solí a nastrouhaným sýrem a nakonec ve strouhance.
  • 2
    Řízky ihned po obalení smažíme na pánvi na oleji.
  • 3
    Omytá a osušená rajčata nakrájíme na plátky a opečeme na oleji.
  • 4
    Řízky upravíme na talíře a obložíme pečenými rajčaty.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.