Parmské telecí řízky

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
34 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
567 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme. Obalíme v hladké mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem, solí a nastrouhaným sýrem a nakonec ve strouhance. Řízky ihned smažíme v rozehřátém oleji dozlatova. Omytá rajčata nakrájíme na plátky, poté osmahneme na oleji a při podávání jimi obložíme řízky.
  • 2
    Vhodnou přílohou jsou vařené nebo opečené brambory a zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.