Pasta z ementálu s pivem
12 min.
Ingredience
- 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 200mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 250gramůSýr Ementál (Primátor)
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 50gramůArašídy
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
44 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Vápník
5 g
Postup přípravy
- 1V rendlíku rozpustíme máslo, vmícháme pivo se solamylem, nastrouhaný sýr, hořčici, ochutíme solí a pepřem. Zahříváme za stálého míchání, až se utvoří kompaktní hmota. Na závěr vmícháme burské oříšky a pod fólií necháme pomazánku do druhého dne v chladničce uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.