Paštika z drůbežích jater II
25 min.
Ingredience
- 300gramůJátra drůbeží
- 3lžíceOcet malinový
- 1lžičkaEstragon
- 150gramůTvaroh měkký bez tuku
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
123 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
5 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
131 mg
Vápník
25 mg
Postup přípravy
- 1Očištěná drůbeží játra zprudka orestujeme na teflonové pánvi lehce potřené olejem. Orestovaná játra zalijeme malinovým octem, osolíme je a opepříme.
- 2Lístky čerstvého estragonu spolu s připravenými játry a s měkkým tvarohem dáme do robotu. Vše rozmixujeme na pyré a směs přendáme do paštikové formy.
- 3Paštiku necháme 24 hodin v chladničce uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.