Paštika z drůbežích jater II

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
123 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
5 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
131 mg
Vápník
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná drůbeží játra zprudka orestujeme na teflonové pánvi lehce potřené olejem. Orestovaná játra zalijeme malinovým octem, osolíme je a opepříme.
  • 2
    Lístky čerstvého estragonu spolu s připravenými játry a s měkkým tvarohem dáme do robotu. Vše rozmixujeme na pyré a směs přendáme do paštikové formy.
  • 3
    Paštiku necháme 24 hodin v chladničce uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.