Paštika z kachních jater

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
6 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
40 mg
Cukr
176 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá kachní játra důkladně očistíme od blan a žilek.
  • 2
    Připravíme marinádu z koňaku, madeiry a pepře. Připravená játra necháme v marinádě nejméně 24 hodin v chladu odležet.
  • 3
    Játra potom osolíme, vložíme do zapékací formy a ve vodní lázni v troubě vyhřáté na 60°C necháme zatáhnout. Formu vyjmeme z trouby, zatížíme a paštiku necháme další 1-2 dny rozležet.
  • 4
    Paštiku podáváme nakrájenou na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.