Paštika z králičího nebo zaječího předku

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
469 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaječí nebo králičí předek dobře omyjeme. Vložíme do vařící vody spolu s kořenovou zeleninou a solí. Vaříme doměkka. Maso vykostíme a s polovinou slaniny, cibulí a v mléce namočenou houskou /vymačkanou/ jemně umeleme. Přidáme vejce, sůl, koření
  • 2
    a našleháme.
  • 3
    Na závěr přimícháme na malé kousky nakrájený zbytek slaniny. Formu
  • 4
    vymažeme, naplníme paštikou a zakryté vaříme v troubě ve vodní lázni asi 90 minut.
  • 5
    Necháme vychladnout a nakrájíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.