Paštika z králíka a vepřového

275 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
45 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
332 mg
Cukr
598 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, omyjeme, upečeme do měkka a vykostíme. Na masovém strojku maso rozemeleme spolu s cibulí a uvařeným vepřovým masem. Přimícháme polovinu slaniny pokrájené na malé kostičky a jemně posekanou petrželku. Vmícháme vejce, klobásové koření, sůl, vše dobře
  • 2
    promísíme.
  • 3
    Paštikovou formu vymažeme tukem, vyložíme plátky slaniny a naplníme mletou směsí. Vložíme do nádoby s vodou (voda nesmí přetékat do formy), zaklopíme pekáčem a vaříme 1,5 hodiny.
  • 4
    Necháme vychladnout do druhého dne. Před podáváním krájíme na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.