Paštika z rybího filé, lososa a špenátu

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
140 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
571 mg
Cukr
627 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenátový protlak necháme rozmrazit, slijeme případnou vodu, filé nakrájíme na kousky, lososa nakrájíme na plátky.
  • 2
    Na smetanovou omáčku rozšleháme zakysanou smetanu s vínem, citronovou šťávou, solí a pepřem a vmícháme kaviár.
  • 3
    Filé se smetanou, bílky, solí a pepřem rozmixujeme dohladka. Formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem a vrstvíme střídavě filé, špenát a plátky lososa. Vyplněnou formu přikryjeme alobalem, vložíme do pekáče s vodou a v troubě předehřáté na 180 pečeme zhruba hodinu.
  • 4
    Nakrájenou paštiku podáváme se smetanovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.