Paštika z tuňáka
70 min.
Ingredience
- 3lžíceTvaroh měkký bez tuku
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceKapary sterilované
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2baleníTuňák kousky ve vlastní šťávě
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
392 mg
Cukr
492 mg
Postup přípravy
- 1Jednu a půl konzervy tuňáka ve vlastní šťávě rozmixujmeme, zbylé maso dáme stranou.
- 2K rozmixovanému masu přidáme tvaroh, vejce, sůl, pepř a vše dobře promícháme. Přidáme zbylé nerozmixované maso a vmícháme kapary.
- 3Směs přendáme do formy na chlebíček vyložené pečicím papírem.
- 4Paštiku pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 45-50 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.