Paštika z tuňáka

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
392 mg
Cukr
492 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jednu a půl konzervy tuňáka ve vlastní šťávě rozmixujmeme, zbylé maso dáme stranou.
  • 2
    K rozmixovanému masu přidáme tvaroh, vejce, sůl, pepř a vše dobře promícháme. Přidáme zbylé nerozmixované maso a vmícháme kapary.
  • 3
    Směs přendáme do formy na chlebíček vyložené pečicím papírem.
  • 4
    Paštiku pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 45-50 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.