Paštika z vepřových jater
50 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceSádlo škvařené
- 4kusyVejce slepičí
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 500gramůJátra vepřová
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
29 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
16 mg
Cukr
357 mg
Postup přípravy
- 1Promícháme všechny suroviny - vepřová játra, pepř, sádlo, smetanu, sůl a vejce.
- 2Vymažeme srnčí hřbet a naplníme směsí.
- 3Pečeme při 180 stupních.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.