Paštika ze zaječího předku

120 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
37 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
458 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu a cibuli nakrájíme nadrobno, maso nakrájíme na kousky, očištěná játra jemně umeleme, veku namočíme do mléka.
  • 2
    Na pánvi orestujeme slaninu s cibulí, přidáme maso a dusíme, až je maso měkké. Poté maso umeleme spolu s vymačkanou houskou a přidáme k umletým játrům. Vmícháme mleté koření, sůl, rozšlehaná vejce a víno. Vypracujeme kompaktní hmotu. Zhruba hodinu a půl vaříme v pudinkové formě nebo v zavařovací sklenici s twist uzávěrem.
  • 3
    Paštiku necháme vychladnout do druhého dne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.