Pastinák s křenem a jablky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pastinák nakrájíme na špalíčky a krátce povaříme v osolené vodě do poloměkka. Vyjmeme a necháme okapat. Potom špalíčky pastináku nahrubo nastrouháme a vsypeme do mísy. Přidáme omytá, jemně nastrouhaná jablka, nastrouhaný křen a 3 lžíce vývaru z pastináku. Vše dobře promícháme, přisolíme, opepříme a necháme několik hodin proležet v chladničce. Podáváme jako přílohu k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.