Pastýřská roštěnka
70 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 50gramůSádlo škvařené
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůKlobása uzená
- 2lžíceKečup
- 1kusSůl
- 1kusPepř černý mletý
- 400gramůHovězí roštěnka vys. peč.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
30 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, okořeníme, zaprášíme moukou a opečeme na rozehřátém sádle po obou stranách. Potom přidáme nakrájenou cibuli a oloupanou uzenou klobásu nakrájenou na kolečka, opečeme, podlijeme masovým vývarem a udusíme do měkka. Přendáme do ohnivzdorné misky, posypeme nastrouhaným uzeným sýrem, zakapeme kečupem a zapečeme ve vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.