Pastýřské kotlety
65 min.
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 1lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 50gramůSlanina vepřová
- 1kusCibule
- 1kusCibulka jarní
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
562 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme a do každé prořízneme nožem kapsu. Mírně je naklepeme, osolíme a opepříme. Kapsu naplníme rozdrobeným ovčím sýrem smíchaným s kostičkami slaniny a nasekanou jarní cibulkou. Kotlety sepneme jehlou.
- 2Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme na oleji, přidáme kotlety a dusíme doměkka. Podáváme přelité výpekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.