Patizony s lečem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté patizony nakrájíme na hranolky, očištěné papriky na proužky a omytá rajčata na dílky.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli usmažíme dozlatova na rozškvařené slanině nakrájené na kostičky. Přidáme patizony a papriky, osolíme, podlijeme 2 lžícemi vody a pod pokličkou vše dusíme.
  • 3
    Po chvíli přidáme rajčata a dále dusíme, až zelenina změkne a tekutina se odpaří. Zeleninu zalijeme rozšlehanými vejci, opepříme, podle chuti přisolíme a mícháme, až se vejce srazí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.