Pečená červená řepa se sýrem

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
41 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu umyjeme, oloupeme, nakrájíme na 3 cm silná kolečka. Každé kolečko řepy položíme na kousek alobalu, který nadzvedneme tak, aby nevytekla šťáva, ale řepu nezabalujeme. Naskládáme na plech, řepu pokapeme 1 lžíci oleje, octem, posypeme zázvorem a plech vložíme do horké trouby na 10 minut.
  • 2
    Sýr v misce rozetřeme spolu s prolisovaným česnekem a koriandrem. Upečenou řepu vyndáme z trouby, položíme na teplý talíř, polijeme šťávou z alobalu a na každé kolečko řepy položíme kousek sýru. Zakapeme olejem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.