Pečená feta

15 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
29 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
185 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Alobal uřízneme tak velký, aby se dal zabalit celý plát sýru feta. Položíme sýr vcelku na alobal, polijeme olejem, posypeme mletou paprikou, oreganem a položíme do pečící formy, kterou vložíme do nahřáté trouby, kde pečeme nejdéle 10 minut.
  • 2
    Upečený sýr vytáhneme z trouby rozbalíme alobal, porce položíme na talíře, případně přidáme čerstvou zeleninu, křupavé pečivo a pečenou fetu podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.