Pečená kachna

135 min.
Česká republika
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
758 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
72 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
219 mg
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu omyjeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na másle osmahneme cibulku, vložíme kachnu a necháme jí osmahnout ze všech stran. Vše podlijeme vodou a necháme přiklopené podusit do měkka.
  • 3
    Kachnu přendáme do zapékací nádoby.
  • 4
    Šťávu z pečeně smícháme s moukou a vzniklou omáčkou přeléváme kachnu, kterou pečeme do křupava.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.