Pečená kachna se skořicovou omáčkou

100 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
754 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
72 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu naporcujeme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, vložíme do pekáče, přidáme máslo a pečeme zhruba hodinu. Poté ji vyjmeme, do výpeku přidáme olej, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli, skořici, zalijeme vodou a dusíme cca 10 minut. Žloutky rozmícháme s 30 ml citronové šťávy, přidáme do pekáče, odstavíme z ohně, podle chui dosolíme, dopepříme a stále mícháme, až bude omáčka krémová.
  • 2
    Před podáváním vyjmeme skořicový lusk.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.