Pečená makrela na víně

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
692 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
57 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
518 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na silnější plátky. Ryby očistíme, opláchneme a osušíme. Poté ryby osolíme a opepříme. Pekáč vymažeme olejem.
  • 2
    V rendlíku na oleji necháme zesklovatět plátky cibule, přilijeme citronovou šťávu, víno, osolíme a vmícháme hořčici. Vzniklou omáčku za stálého míchání na mírném plameni vaříme zhruba 10 minut.
  • 3
    Do pekáče vložíme ryby a v troubě předehřáté na 200°C pečeme. Po 10 minutách ryby obrátíme a dopečeme.
  • 4
    Makrely servírujeme s hořčičnou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.