Pečená panenka

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
30 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
252 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme tuku a blan. Osolíme, opepříme a lehce zaprášíme moukou.
  • 2
    Ve větší pánvi rozpálíme olej, máslo a panenky opečeme z obou stran asi 10 minut.
  • 3
    Hotové panenky vyjmeme z pánve a zakryté necháme v teple. Do výpeku v pánvi přidáme protlak, víno, vývar, smetanu, majoránku, tymián, sůl a pepř. Vše promícháme a krátce povaříme.
  • 4
    Maso urovnáme na mísu nebo talíře, ozdobíme lístky tymiánu a podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.