Pečená pochoutka s uzenou rybou
105 min.
Ingredience
- 500gramůListové těsto
- 225gramůTreska uzená
- 30gramůSýr Parmezán
- 1gramSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 190mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 20gramůFenykl obecný
- 30gramůVaječný žloutek slepičí
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
38 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
96 mg
Postup přípravy
- 1Na tukem vymazanou nebo olejem vylitou dortovou nebo koláčovou formu rozložíme listové těsto, dáme do lednice 30 minut vychladit.
- 2Po vychlazení na těsto rozložíme kousky rybího masa, zalijeme osolenou a opepřenou směsí šlehačky, parmezánu, vaječných žloutků a fenyklových semen.
- 3Takto připravený koláč pečeme v předehřáté troubě 30-40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.