Pečená treska - Barramundi putanesca

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
11 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu rozpálíme olivový olej a necháme na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme lístky estragonu, najemno nakrájené ančovičky a rajčatový protlak. Za stálého míchání cca 3-4 minuty orestujeme.
  • 2
    Poté přilijeme víno, vmícháme oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, vypeckované olivy a dusíme, dokud se rajčata nerozvaří.
  • 3
    Připravíme 4 pláty alobalu o rozměru cca 30x30 cm. Na každý dáme porci ryby a rozdělíme na ně připravenou omáčku. Protilehlé strany alobalu spojíme, dvakrát přeložíme a sbalíme.
  • 4
    V troubě předehřáté na 180 °C pečeme cca 25 minut. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.