Pečená treska s hruškou a křenem

60 min.
Ruská federace

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
42 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zapékací mísu vymažeme máslem a na dno naskládáme filety tresky.
  • 2
    V misce smícháme sůl, pepř, tymián a polovinu směsi nasypeme na tresku a pomažeme ji polovinou křenu. Vše potřeme polovinou másla.
  • 3
    Navrch natřeme polovinu zakysané smetany a poklademe plátky hrušky. Tento postup ještě opakujeme s jednou vrstvou. Potom mísu zakryjeme alobalem a vložíme do trouby předehřáté na 180°C. Vše pečeme asi 30 minut. Poté alobal sejmeme a necháme ještě 15 minut dopéct.
  • 4
    Po upečení ihned servírujeme na připravené talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.