Pečená treska v alobalu s klobásou
35 min.
Ingredience
- 450gramůTreska aljašská
- 80gramůKlobása Chorizo
- 80gramůRajčata Cherry
- 4lžičkyOcet ze šampaňského - Balsamic
- 4špetkySůl
- 4špetkyPepř černý mletý
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
280 mg
Vápník
14 mg
Postup přípravy
- 1Do alobalu vložíme rybu, potřejeme octem, posypeme solí s pepřem, přidáme na plátky pokrájenou papriku, rozpůlená rajčátka, na proužky nakrájenou klobásu chorizo.
- 2Obsah balíčku zamotáme tak, aby nevytékala šťáva, dáme do trouby a pečeme 25 minut v troubě na 180°C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.