Pečená žebra naložená v rajčatové omáčce

170 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
311 mg
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebra pečeme na 150 °C podlitá vodou a přikrytá aspoň hodinu a půl.
  • 2
    Mezitím si nakrájíme cibuli na jemno a opečeme ji na oleji do měkka. Pak vmícháme česnek, uzenou papriku a chilli koření a restujeme 1 minutu. Poté přidáme passatu, protlak, ocet, cukr a vaříme 10 minut.
  • 3
    Žebra potřeme připravenou omáčkou a dáme je na plech s pečícím papírem. Pečeme 40 minut na 220 °C. Občas otáčíme a potíráme omáčkou.
  • 4
    Žebra podáváme naporcovaná se zbylou omáčkou k namáčení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.