Pečená zelenina s kmínovým aroma

55 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
183 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
12 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si zapneme troubu na 220 stupňů Celsia a přitom připravíme zeleninu. Na čtvrtiny nakrájenou vodnici, na plátky nakrájenou mrkev, na kostičky nakrájenou cibuli, stonků a jader zbavené na kousky nakrájené fenykly osolíme, opepříme, pokapeme olejem, posypeme kmínem a zamícháme.
  • 2
    Směs připravené zeleniny rozprostřeme po celé ploše na plech, vložíme do trouby, občas obracíme a pečeme zeleninu do změknutí asi 40 minut.
  • 3
    Servírujeme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.