Pečená zeleninová polévka na marocký způsob

55 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na 8 měsíčků. Mrkev, petržel, bramboru a dýni nakrájíme na dvoucentimetrové kousky. Vše dáme spolu s celými oloupanými stroužky česneku do pekáčku. Okořeníme kořením a zastříkneme olejem. Pečeme 35 minut na 200 °C.
  • 2
    Poté zeleninu zalijeme vývarem a povaříme 5 minut. Rozmixujeme.
  • 3
    Rozdělíme do talířů, ozdobíme jogurtem a nasekanou mátou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.