Pečená zvěřina na zelí

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
712 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
36 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
7 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu a cibuli nakrájíme nadrobno, všechno maso očistíme a nakrájíme na kostky, klobásu sloupneme a nakrájíme na kolečka, švestky vypeckujeme a pokrájíme. Syrové zelí nakrájíme na nudličky, kysané zelí scedíme a překrájíme, zelí promícháme.
  • 2
    Ve velkém kastrolu zpěníme cibuli na slanině, přidáme maso a osmažíme. Maso přeložíme na mísu a do kastrolu vložíme vrstvu zelí, poklademe částí masa, švestek, klobásy, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a překryjeme zelím.
  • 3
    Opakujeme vrstvení, až využijeme všechny suroviny. Směs zalijeme pivem a pomalu dusíme v předehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.