Pečenáče

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
49 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
549 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky a vajec uděláme hustší těsto, které zředíme mlékem nebo dodou. Těsto by mělo mít hustotu jako na kapání.
  • 2
    Sledě vykucháme, osolíme namočíme v těstě. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje po obou stranách na středně silném ohni.
  • 3
    Usmažené sledě složíme do mísy, zalijeme vlažnou marinádou, přikryjeme a dáme uležet.
  • 5
    Příprava marinády :
  • 6
    Všechny přísady povaříme zhruba 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.