Pečené bifteky s kořeněnou zálivkou

135 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
25 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
721 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na 4 plátky, cibuli nakrájíme nadrobno. V míse smícháme kečup, ocet, vodu, hořčici, cukr, cibuli, worcester, sůl a pepř.
  • 2
    V kastrole, který můžeme použít i do trouby, na rozpáleném oleji a másle osmažíme plátky masa po obou stranách dohněda. Maso přelijeme zálivkou a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě asi 2 hodiny. Během pečení maso obracíme a je-li třeba, přilijeme horkou vodu.
  • 3
    Upečené plátky hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.