Pečené bramborové a řepné lupínky

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a červenou řepu omyjeme, pečlivě očistíme kartáčkem na zeleninu a nakrájíme na velmi tenké plátky. Třetinou oleje potřeme plech, na něj vyskládáme plátky, pokapeme zbytkem oleje, osolíme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 200°C zhruba 35 minut. Lupínky by měly být křupavé.
  • 2
    Lupínky necháme vychladnout, upravíme na servírovací mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.