Pečené brambory na sádle

44 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Vápník
87 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme je na větší kusy a dáme do studené vody. Přidáme lžičku soli. Až se začnou vařit, necháme je vařit ještě 4 minuty, pak odstavíme a slijeme.
  • 2
    Mezitím si při teplotě 220 °C necháme rozpálit plech v troubě. Když je rozpálený, přidáme na něj dvě lžíce sádla a necháme v troubě rozpálit. Poté přidáme i brambory, osolíme a pečeme 30 minut.
  • 3
    Výsledné brambory budou krásně křupavé na povrchu a jemné vevnitř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.